Minden egy jó domainnal kezdődik.
Találd meg online identitásod és foglald le, mielőtt más megteszi!

Domain regisztráció

100+ domain végződés

Keress szabad domaint és vásárold meg!

Blog

Tudj meg többet a domainekről!

Gyors webtárhely valódi támogatással.
Weboldalaknak megbízható, gyors webtárhelyre van szüksége.
Kiegyensúlyozott szerverekkel és tapasztalt ügyfélszogálattal várunk.
Az online siker kulcsa a profi weboldal
Bízd profikra a weboldalad és dőlj hátra! Kereső- és mobilbarát weboldalt vagy webáruhazat
készítünk neked, amit biztonságban tudhatsz karbantartási szolgáltatásunkkal.

Start weboldal készítés

Vonzó és hatásos weboldal testre szabva

Webshop webáruház készítés

Tedd termékeid elérhetővé a világ számára!

Wordpress karbantartás

Rendszeres karbantartás és frissítés a jó teljesítményért és a biztonságért

Professzionális
weboldal karbantartás

Biztosítsd weboldalad hosszú távú sikerét az állandó karbantartással

Tudjuk, hogy a weboldalad sikeréhez az állandó
karbantartás és frissítések elengedhetetlenek. Csapatunk
segít, hogy weboldalad mindig a csúcson teljesítsen és
biztonságban legyen!

Veszélyben van a WordPress weboldalad a biztonsági fenyegetések és elégedetlen felhasználók miatt!

Képzeld el, hogy rengeteg munkát fektettél a WordPress weboldaladba, és büszke vagy rá. Azonban, ha nem tartod naprakészen a weboldaladat és figyelmen kívül hagyod a biztonsági és karbantartási feladatokat, komoly problémák merülhetnek fel.

Elavult verziók és sebezhetőség

Elavult verziók és sebezhetőség

A WordPress rendszer, a bővítmények és a sablonok folyamatos frissítése nélkülözhetetlen a weboldal biztonságának fenntartásához. Az elavult verziók sebezhetővé tehetik a weboldaladat a hackerek számára, akik kihasználhatják ezeket a sebezhetőségeket, hogy hozzáférjenek az adatokhoz vagy kárt okozzanak az oldalon.
Lassú betöltési idő és felhasználói elégedetlenség

Lassú betöltési idő és felhasználói elégedetlenség

Ha a weboldalad lassan töltődik be, a látogatók türelmetlenné válhatnak és elhagyhatják az oldalt anélkül, hogy megnéznék a tartalmat vagy vásárolnának. A felhasználói elégedetlenség csökkenti az oldal hitelességét és megbízhatóságát, ami végül veszteségeket okozhat az üzleted számára.
Bizalomvesztés és reputációs károk

Bizalomvesztés és reputációs károk

A weboldalad biztonsági hiányosságai és technikai problémái negatívan befolyásolhatják az ügyfelek bizalmát. Ha a látogatók észreveszik a hibákat vagy érintettek lesznek adataik védelmét illetően, akkor a bizalomvesztés következtében elveszítheted az ügyfeleid és hosszú távon károsíthatod a vállalkozásod megítélését.
Versenytársak megelőznek

Versenytársak megelőznek

A piaci versenyben fontos, hogy mindig a legjobb formádat nyújtsd. Ha nem tartod naprakészen a WordPress weboldaladat, akkor versenytársaid könnyedén megelőzhetnek téged. Az innovatív funkciók, modern design és optimalizált felhasználói élmény előnyt jelenthetnek a potenciális ügyfelek szemében, akik inkább a frissített és professzionális weboldalakat részesítik előnyben.

Képzeld el az elhanyagolt WordPress weboldal következményeit!

Bizalomvesztés és hírnévkárosodás

Bizalomvesztés és hírnévkárosodás

Gondolj csak arra, milyen hatással lehet a vállalkozásodra, ha a weboldalad komoly biztonsági problémákkal küzd. Ha a hackerek sikeresen feltörnek a weboldaladra és illetéktelenül hozzáférnek a felhasználók adataihoz, az ügyfelek nemcsak hogy elveszthetik a bizalmukat benned, de negatív véleményeket is terjeszthetnek, ami komolyan károsíthatja a vállalkozásod hírnevét.
Elmulasztott lehetőségek és bevétel

Elmulasztott lehetőségek és bevétel

Egy elavult, lassú vagy nem megfelelően működő weboldal elveszítheti a látogatók érdeklődését és üzleti lehetőségeket. Gondolj csak arra, hogy mennyi potenciális ügyfél hagyhatja el a weboldaladat, mert nem találja meg, amit keres, vagy frusztrálja a hosszú betöltési idő. Ez pedig közvetlenül befolyásolhatja a bevételt és a növekedést.
Versenytársak felülmúlnak

Versenytársak felülmúlnak

A digitális piacon a verseny folyamatosan növekszik, és az ügyfelek egyre magasabb elvárásokat támasztanak. Ha a WordPress weboldalad nem tartja lépést fejlesztésekkel és a versenytársak előnyeivel, akkor könnyen lemaradhatsz. A modern, felhasználóbarát és optimalizált weboldalakkal rendelkező vállalkozások nagyobb esélyt kaphatnak a potenciális ügyfelek megszerzésére, míg te hátrányba kerülhetsz.
Felhasználói elégedetlenség és elpártolás

Felhasználói elégedetlenség és elpártolás

A látogatók nagy része nem türelmes, és ha weboldalad nem nyújt nekik egy gyors, sima és felhasználóbarát élményt, akkor könnyen elveszítheted őket. A lassú betöltési idő, a hibás működés és a rossz felhasználói élmény miatt a látogatók azonnal tovább léphetnek a versenytársak oldalaira. Az elégedetlen felhasználók elvesztése pedig közvetlenül hatással lehet a konverziókra és a növekedésre.

Biztosítsd WordPress weboldalad biztonságát és magas szintű
felhasználói élményét velünk!

Rendszeres frissítések és karbantartás

Rendszeres frissítések és karbantartás

A WordPress karbantartás keretében rendszeresen frissítjük a WordPress tartalomkezelő rendszert, a bővítményeket és a sablonokat. Ez biztosítja, hogy weboldalad mindig naprakész legyen, és elkerülje a sebezhetőségeket és összeférhetetlenségeket, amelyek a frissítés hiánya miatt jelentkezhetnek.
Biztonsági mentések

Biztonsági mentések

A WordPress karbantartás részeként rendszeresen készítünk biztonsági mentéseket a weboldaladról. Ez azért fontos, hogy az esetleges problémák vagy adatvesztés esetén gyorsan helyreállítsuk az oldalt, és minimalizáljuk a lehetséges károkat.
Fókusz a biztonságra és felhasználói élményre

Fókusz a biztonságra és felhasználói élményre

A WordPress karbantartás fő célja a weboldalad frissített és biztonságos állapotának fenntartása, minimalizálva a biztonsági kockázatokat és maximalizálva a felhasználói élményt. Így ügyfeleid bizalommal használhatják az oldalt, miközben a magas minőségű felhasználói élményt nyújtod nekik.

WordPress OptiMax

Az Ultimátum a WordPress Karbantartásban.

Szakértőink proaktívan vizsgálják át weboldaladat és javaslatokat tesznek az olyan területeken, ahol fejlesztés lehetséges vagy szükséges. Legyen szó a SEO teljesítmény javításáról, az oldalbetöltődési sebesség optimalizálásáról, a felhasználói élmény fejlesztéséről, a tartalom frissítéséről vagy a funkcionalitás bővítéséről - nálunk mindenre megtalálod az optimális megoldást.

Az OptiMax segítségével weboldalad mindig a legjobb állapotban lehet, és még hatékonyabbá válik a céljaid elérésében. Rendszeres frissítések, proaktív javaslatok és a legfejlettebb technikák használata teszik lehetővé, hogy weboldalad a versenytársak előtt járjon, maximális hatást gyakoroljon a látogatókra és növelje az üzleti eredményeket.

Válaszd a gondoskodást!

A WordPress karbantartás szolgáltatásunkat egyszerű WordPress oldalakhoz és WordPress tartalomkezelő motorral készült webáruházakhoz egyaránt ajánljuk. Fontos kiemelni, hogy a szolgáltatásunk nem csak az általunk készített weboldalakhoz vagy webáruházakhoz elérhető. Ez egy remek lehetőség korábban elkészült, de elhanyagolt WordPress weboldalak és webáruházak számára, akiknek új, gondos üzemeltetőre van szükségük. Ha weboldalad vagy webáruházad lassú, elavult, biztonsági kockázatoknak van kitéve, vagy egyszerűen csak szeretnéd maximalizálni a felhasználói élményt, akkor a WordPress karbantartás szolgáltatásunk segítségedre lehet a webes jelenléted felfrissítésében és hatékonyabbá tételében.

Milyen csomagokat kínálunk?

START

WordPress Karbantartás
 • Weboldal karbantartás WordPress oldalhoz.
 • Rendszeres gondoskodás havonta.
 • WordPress tartalomkezelő frissítése.
 • Bővítmények (plugin-ek) frissítése.
 • Sablon (template) frissítése.
 • Biztonsági mentés.
 • OptiMax ajánlások.

109 900 Ft + ÁFA / év

WEBSHOP

WordPress Karbantartás
 • Webáruház karbantartás WordPress webshopokhoz.
 • Rendszeres gondoskodás havonta.
 • WordPress tartalomkezelő frissítése.
 • Bővítmények (plugin-ek) frissítése.
 • Sablon (template) frissítése.
 • Biztonsági mentés.
 • OptiMax ajánlások.

149 900 Ft + ÁFA / év

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Biztosítsd WordPress
weboldalad jövőjét még ma!

Kattints az “Ajánlatot kérek” gombra, és lépj velünk kapcsolatba, hogy megtudd, hogyan segíthetünk a weboldalad optimalizálásában és fejlesztésében. Legyen WordPress weboldalad biztonságos és hatékony!

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért fontos a WordPress karbantartás?

A WordPress karbantartás biztosítja weboldalad biztonságát és megfelelő működését, minimalizálva a biztonsági kockázatokat és problémákat.

Milyen gyakran kell frissíteni a WordPress rendszert és bővítményeket?

A WordPress rendszert és bővítményeket rendszeresen frissíteni kell, általában havi rendszerességgel, hogy biztosítsuk a legújabb verziók és biztonsági javítások használatát.

Miért nem elég a saját magam frissíteni a WordPress-t és a bővítményeket?

A WordPress és a bővítmények frissítése komplex feladat, és hibás vagy összeférhetetlen frissítések problémákat okozhatnak. Szakértő karbantartásra van szükség a stabil és biztonságos frissítésekhez.

Milyen módon biztosítjátok a weboldalam biztonságát?

Biztonsági mentéseket készítünk, naprakészen tartjuk a rendszert és bővítményeket, valamint monitorozzuk a potenciális fenyegetéseket és védelmi intézkedéseket hozunk.

Hogyan segít a szolgáltatás a weboldalam teljesítményének javításában?

Vizsgáljuk az oldalbetöltődési sebességet, optimalizáljuk a kódokat, javaslatokat teszünk a tartalom és képek optimalizálására, valamint a felhasználói élmény fejlesztésére.

Milyen jelentések vagy értesítések kapok a végzett munkáról?

Rendszeres jelentéseket és értesítéseket kapni fogsz a végzett karbantartási munkáról, beleértve a frissítések, mentések és egyéb tevékenységek eredményeit.

Mit tartalmaz a szolgáltatás ára?

Az ár magában foglalja a rendszeres frissítéseket, biztonsági mentéseket, OptiMax szakértői tanácsadást. Fontos megjegyezni, hogy az esetleges új fejlesztési igényeket külön megállapodás mellett végezzük, és az árat a feladat alapján határozzuk meg.

Mit kell tennem, ha probléma merül fel a weboldalammal kapcsolatban?

Azonnal lépj kapcsolatba velünk, és azonnali támogatást nyújtunk a probléma megoldásához. Szakértőink készen állnak segíteni.

Hogyan tudok megrendelni a szolgáltatást?

Kattints az "Ajánlatot kérek" gombra, és töltse ki az űrlapot. Ezt követően hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy további részleteket egyeztessünk és elkezdjük a WordPress karbantartást.

Akkreditált regisztrátor Plesk WordPress PHP7 MariaDB Let's Encrypt