Minden egy jó domainnal kezdődik.
Találd meg online identitásod és foglald le, mielőtt más megteszi!

Domain regisztráció

100+ domain végződés

Keress szabad domaint és vásárold meg!

Blog

Tudj meg többet a domainekről!

Gyors webtárhely valódi támogatással.
Weboldalaknak megbízható, gyors webtárhelyre van szüksége.
Kiegyensúlyozott szerverekkel és tapasztalt ügyfélszogálattal várunk.
Az online siker kulcsa a profi weboldal
Bízd profikra a weboldalad és dőlj hátra! Kereső- és mobilbarát weboldalt vagy webáruhazat
készítünk neked, amit biztonságban tudhatsz karbantartási szolgáltatásunkkal.

Start weboldal készítés

Vonzó és hatásos weboldal testre szabva

Webshop webáruház készítés

Tedd termékeid elérhetővé a világ számára!

Wordpress karbantartás

Rendszeres karbantartás és frissítés a jó teljesítményért és a biztonságért

.hu domain regisztráció

.hu domain regisztráció

Weboldalad célközönsége magyar? Foglald le .hu domained pár egyszerű lépésben!
A .hu domain regisztráció ára mindössze 1 990 Ft + ÁFA 2 évre.

.hu domain regisztráció

A WWH TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK A DOMAIN BEJEGYZÉSEK TERÜLETÉN.

.hu domain regisztráció, bejegyzés díja

.hu domain regisztráció, bejegyzés díja

1 990 Ft

+ ÁFA / 2 év

.hu domain hosszabbítás díja

.hu domain hosszabbítás díja

1 990 Ft

+ ÁFA / év

.hu domain átregisztrálás díja

.hu domain
átregisztrálás díja

1 990 Ft

+ ÁFA / év

.hu domain adminisztrációs személy módosítás díja

.hu domain adminisztrációs személy módosítás díja

1 990 Ft

+ ÁFA / év

.hu domain tulajdonos módosítás díja

.hu domain
tulajdonos módosítás díja

1 990 Ft

+ ÁFA / év

.hu domain bejegyzéshez szükséges idő

.hu domain bejegyzéshez szükséges idő

Kevesebb,

mint 1 munkanap

gyarkan ismételt kérdések

Milyen előnyöket jelent a WWH több mint 20 éves domain regisztrátor tapasztalata?

Milyen előnyöket jelent a WWH több mint 20 éves domain regisztrátor tapasztalata?

 • Magas színvonalú szolgáltatás: a több mint 20 éves tapasztalat azt jelenti, hogy a WWH szakemberei tökéletesen ismerik a domain bejegyzésekkel kapcsolatos folyamatokat, így a vásárlók magas színvonalú szolgáltatásban részesülhetnek.
 • Megbízhatóság: a tapasztalat azt is jelenti, hogy a WWH szakemberei nagyon jól tudják, mire kell figyelni a domain bejegyzések során, így a vásárlók megbízható szolgáltatást kaphatnak.
 • Szakértelem és tudás: a WWH szakembereinek több mint 20 éves tapasztalata azt jelenti, hogy nagyon jól ismerik a domain bejegyzésekkel kapcsolatos jogi és technikai kérdéseket, így a vásárlók szakértő tanácsokat kaphatnak.
 • Gyorsabb ügyintézés: a tapasztalat azt is jelenti, hogy a WWH szakemberei gyorsabban tudják elvégezni a domain bejegyzésekkel kapcsolatos feladatokat, így a vásárlók gyorsabb ügyintézésben részesülhetnek.
Mennyibe kerül a .hu domain regisztráció?

Mennyibe kerül a .hu domain regisztráció?

Új bejegyzés: 1 990 Ft + ÁFA / 2 év

Átegisztrálás: 1 990 Ft + ÁFA

Hosszabbítás: 1 990 Ft + ÁFA

.hu domain hordozhatóság, átregisztrálás

.hu domain hordozhatóság, átregisztrálás

A .hu domaineket szabadon át lehet regisztrálni egyik regisztrátor szervezettől egy másikhoz. A domain hordozásnak, vagy másképp: átregisztrálásának több lehetősége van.

Ha nem változik a tulajdonos: Egyszerű a megoldás! Papír alapú folyamat esetén egy aláírt domain igénylőre és ha cég a domain használó, akkor egy aláírási címpéldány másolatra lesz szükségünk, de lehetőség van elektronikus, megerősítés alapú ügyintézésre is. Miután a regisztrátor megkapta a szükséges iratokat, a domain átkérés indítható, melynek általános elbírálási ideje, munkaidőben csupán pár óra.

Ha változik a tulajdonos: akkor a fenti iratokon felül szükség lesz egy domain lemondó nyilatkozatra is, melyet a domain igénylővel együtt szoktunk küldeni aláírásra az új domain használó részére. Az ő feladata, hogy a lemondó nyilatkozatot (1 oldal) közösen aláírják az éppen aktuális domain használóval, majd visszaküldje scannelve. Ha a lemondó fél jogi személy, akkor tőle is szükség lesz egy aláírási címpéldány másolatra.

A feldolgozás ideje ebben az esetben is általában 1-2 óra.

Létezik egy speciális eset, amikor az aktuális domain használó nem létezik, elérhetetlen. Az ilyen domain hordozást/tulajdonos váltást speciális eljárás keretében (domain regisztrációs szabályzat 6.3.3.2-es pontja szerint) lehet kezelni. A domain szabályzat szerint két nyilatkozat szükséges a 6.3.3.2 pont szerinti átruházáshoz. Az elsőt a domain tényleges használójának, az új igénylőnek kell megtennie. A másik nyilatkozatot pedig a regisztrátornak kell megtennie. Mindkét irat elkészítését vállaljuk ilyen esetekben is. Ha erre kerülne sor, keress bennünket a pontosítások miatt!

Hogy történik a kétfaktoros .hu domain regisztráció?

Hogy történik a kétfaktoros .hu domain regisztráció?

Ha a domain használó teljesen elektronikusan szeretné intézi a folyamatot, akkor a regisztrátor megerősítés alapú típust jelöl meg az igényelt domainhez, majd a szokásos módon rögzíti az adatokat a nyilvántartásban. A szokásos technikai ellenőrzést követően, a domain Igénylés megerősítő eljárás státuszba kerül, melynek következménye, hogy a domain használó a megadott email címére az owner@nic.hu email címről egy levelet kap magyar és angol nyelven is, az alábbi tárggyal: [igenyelt-domain-neve.hu] regisztrációval kapcsolatos megerősítése - [igenyelt-domain-neve.hu] registration confirmation

A levélben szerepel egy link, ahol az igényelt domain név tulajdonosi adatait ellenőriznie kell a leendő domain használónak. Amennyiben minden adatot megfelelőnek talál, el kell fogadnia az általános felhasználási feltételeket, majd megerősíteni az igénylést.

Ezt követően jön a második faktoros, telefonszámon keresztüli megerősítés. Ebben a lépésben kettő féle megerősítéssel találkozik a domain igénylő. Lehetősége van hangbemondás- vagy SMS alapú telefonszám megerősítésre. A megerősítés módjának kiválasztását követően egy kódot kap a domain igénylő, amit az előbbi linken szereplő weboldalba kell beírni. Miután a 2. faktoros megerősítés is megtörtént, a domain Elbírálás státuszba kerül és optimális esetben, akár 15-20 percen belül el is készülhet az új .hu domain regisztráció.

Természetesen a korábbi papír alapú domain regisztrációs lehetőség is nyitva áll bárki számára, ám mindenkit arra ösztönzünk, hogy éljen az új kétfaktoros megerősítő alapú domain igényléssel.

Papír nélküli kétfaktoros .hu domain regisztráció

Papír nélküli kétfaktoros .hu domain regisztráció

2020-ban bevezetésre került egy új .hu domain regisztráció lehetőség, melynek segítségével hatékonyabban és környezetbarátabb módon is lehetőség nyílt a bejegyzésre.

A korábbi gyakorlat az volt, hogy a domain regisztrátor - mint például a WWH -, elkészítette a domain igénylőt, ami jellemzően 1-2 oldalas A4-es formátumú irat volt. Ebben szerepelnek a domain használó adatai, az igényelt domain név és az adminisztratív kapcsolattartói adatok. Ezt a dokumentumot aláírva, scannelve kellett benyújtani a nyilvántartónak, miután a .hu domain regisztráció folyamatot a regisztrátor szervezet elindította.

Ennek kiváltására született meg a megerősítés alapú domain regisztráció lehetősége, így ma már papír nélkül, hatékonyabban, gyorsabban lehet .hu domaint bejegyezni.

Milyen szabályok vonatkoznak a .hu domain név megadására?

Milyen szabályok vonatkoznak a .hu domain név megadására?

Egy .hu domain név kettő részből áll. A .hu végződésből, illetve az azt megelőző tagból.
Az előtag az alábbi formai követelmények szerint választható:
 • A .hu domain regisztráció során a domain név hosszának 2 és 40 karakter között kell lennie.
 • Az optimális domain név hossza 5-10 karakter között mozog.
 • A .hu domain név elején és végén csak betű vagy szám karakter állhat.
 • A domain név előtagjában nem használhatunk egymás után kettő kötőjelet. [--]


Felhasználható karakterek a .hu domain nevekben:
 • ékezet nélküli kisbetűk [a-z]
 • magyar ékezetes kisbetűk [á, é, í, ó, ö, ő, ú, ü, ű]
 • numerikus karakterek [0-9]
 • kötőjel [-]
Bárki regisztrálhat .hu domaint?

Bárki regisztrálhat .hu domaint?

A .hu domain regisztráció feltételeit a mindenkori Domain regisztrációs Szabályzatban rögzítik.
Idézet:
"1.1.1    Közvetlenül a .hu közdomain alá történő delegálás domain-igénylője lehet
a) az Európai Unió, az Európa Tanács, az EGT vagy az EFTA tagállamainak, továbbá Magyarországgal szomszédos határral rendelkező ország állampolgára, vagy ezen államok hatósága által kiállított személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal rendelkező természetes személy, vagy
b) magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező természetes személy vagy
c) az Európai Unió, az Európa Tanács, az EGT vagy az EFTA tagállamainak, vagy Magyarországgal szomszédos határral rendelkező ország területén
 • i) jogszabály útján létrehozott,
 • ii) hatóság vagy bíróság által nyilvántartásba vett vagy bejegyzett vagy
 • iii) erre irányuló kérelmét az illetékes hatóságnál vagy bíróságnál előterjesztő, és működését jogszabály alapján a nyilvántartásba vétele vagy bejegyzése előtt jogszerűen megkezdő jogi személy,
d) továbbá a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál lajstromozott vagy a Magyarország területére is kiterjedő oltalommal rendelkező védjegy jogosultja.
1.1.2    Közvetlenül második szintű közdomain alá történő delegálás domain-igénylője bármely hazai vagy külföldi személy lehet."

indíts domain
keresést!

Minden egy jó domain névvel kezdődik. A WWH gyors és egyszerű keresőjével másodpercek alatt ellenőrizheted a kiszemelt domain állapotát és be is jegyeztetheted

Akkreditált regisztrátor Plesk WordPress PHP7 MariaDB Let's Encrypt